Caprera aanbieding van de maand

Op deze pagina vindt u, als liefhebber van kunst, cultuur en muziek, iedere maand een andere speciale aanbieding.

De aanbieding van de maand augustus :

wipes

Bij besteding van € 150 krijgt u een doosje jewelry wipes cadeau.

U kunt bij ons terecht voor al u reinigingsproducten voor goud en zilver.

In ons assortiment vind u o.a. de producten van Hagerty.

 

Zilver en juwelen

Uw kostbare bezittingen hebben recht op goed onderhoud en een duurzame bescherming. Zilver bijvoorbeeld wordt zwart door bepaalde chemische stoffen in de lucht, de zogeheten zwaveldragers van roken, stoken en autoverkeer. Voor het verwijderen van deze aanslag biedt HAGERTY een uitgekiende reeks producten om zilver te poetsen, te wassen en te dompelen. Voor iedere toepassing vaak een speciaal product. HAGERTY is tijdsbesparend, eenvoudig in gebruik en geeft langdurige glans. Veel Hagerty producten bevatten het bestanddeel R-22 dat zilver langere tijd van aanslag vrijwaart.

Zilveren sieraden

Hagerty Silver Clean  Hagerty Silver Clean
Het eenvoudige dompelbad voor een snelle reiniging van zilveren sieraden.Gebruik het handige zeefje om de sieraden onder te dompelen. Direct afspoelen en drogen met een zachte doek. Daarna opwrijven met een Hagerty zilverdoek is aan te bevelen voor langdurige, aanslagwerende bescherming. Silver Clean is alleen bestemd voor zilveren en verzilverde artikelen. Niet geschikt voor kunstmatig geoxideerd zilver, parels, koraal of turkoois.

prijs € 9

Hagerty Silver Duster  Hagerty Silver & Jewel Cloth 24×30 cm
Hagerty Silver Duster 35×55 cm
Speciale behandelde flanellen doeken die aanslag verwijderen en die de prachtige glans aan het zilverwerk teruggeven. Bevatten tevens het aanslagwerende bestanddeel R-22. Zachtjes maar grondig poetsen om de aanslagwerende werking te verkrijgen. Het zilver krijgt hierdoor de natuurlijke glans van “pas gepoetst”.

Juwelen en parels

Hagerty Jewel Clean  Hagerty Jewel Clean
Voor reiniging van diamanten, edelstenen en gouden sieraden. De sieraden met behulp van het zeefje enige malen in de Jewel Clean onderdompelen. Voor moeilijk bereikbare delen of voor sieraden van een groter formaat, het bijgevoegde borsteltje gebruiken. Afspoelen en met een zachte doek drogen. Jewel Clean herstelt glans en schittering bij goud, juwelen en diamanten.

 

Hagerty Pearl Clean  Hagerty Pearl Clean
Voor de verzorging van natuur- en cultuurparels. Een zacht product dat reinigt en tevens de natuurlijke glans van parels herstelt. Vernieuwt de natuurlijke schoonheid van parels en beschermt deze tegen dofheid. De parels in het zeefje plaatsen en met een draaiende beweging enkele seconden onderdompelen, afspoelen en met een zachte doek drogen. Pearl Clean geeft parels de zachte verzorging die ze verdienen.

Hagerty Silver & Jewel Cloth  Hagerty Silver & Jewel Cloth 24×30 cm
Reinigt en polijst gouden en vergulde sieraden door deze eenvoudig op te wrijven. Geeft goud weer nieuwe glans. Bevat R-22 om aanslag tegen te gaan.

Hagerty

0