Trouwringen specialist Haarlem

yolande-arend-dscn1745
002-trouwringen
005-trouwringen
003-trouwringen
001-trouwringen
siemester-trouwringen
004-trouwringen
yolande-arend-dscn1745

TROUWRINGEN OP MAAT ?

Arnold van Dodewaard is al meer dan 25 jaar specialist in het vervaardigen van persoonlijke sieraden.

 

Uw huwelijksdag tot in de puntjes verzorgd? Daar horen natuurlijk prachtige trouwringen bij. Volgens de traditie zijn trouwringen een teken van verbondenheid en belofte om er voor elkaar te zijn. U wordt een echtpaar en schuift de trouwringen om elkaars vinger. Een prachtig moment dat u zich altijd zult herinneren. Met zorg uitgezochte persoonlijke trouwringen houden de herinnering in ere en worden met veel plezier gedragen.

Wij werken volgens het oude ambacht en maken een unieke trouwring die bij u past

Soms komt er iemand bij ons in de winkel met een speciale zoekvraag. Ik heb iets gezien, kunt u dat maken? Dat kan! We spreken alles zorgvuldig door en zodra de wens helder is tekenen we een ontwerp. Wij zijn een ambachtelijke goudsmederij en maken mensen blij met het ontwerpen en vervaardigen van bijvoorbeeld unieke trouwringen. Mensen blij maken, daar werken wij voor.

 

Wat is uw smaak?

Ieder mens is anders en smaken verschillend, soms zelfs binnen een echtpaar. Wij weten dat uit ervaring en vinden altijd een oplossing waarmee beide partners gelukkig zijn. Kies traditioneel voor geelgoud en diamant of wat dacht u van witgoud gecombineerd met geelgoud? De mogelijkheden zijn uitgebreid en bij goudsmederij van Dodewaard helpen wij u met plezier de juiste keuze te maken.

Verschillende stijlen

Wij kunnen trouwringen ontwerpen in verschillende stijlen en onze kenmerken zijn creatief, kwalitatief en artistiek. Naast onze unieke sieraden, kunt u bij ons kiezen uit trouwringen die zich onderscheiden van wat bij anderen te koop is.

Hoe kiest u een trouwring uit?

Bij juwelier van Dodewaard begrijpen wij hoe belangrijk het uitkiezen van trouwringen voor u is. Daar nemen we dan ook uitvoerig de tijd voor. Een trouwring uitkiezen is bij ons een belevenis op zich. Dat begint al met een kopje koffie. Vervolgens worden alle mogelijkheden met u besproken en wanneer u een voorkeur uitspreekt, maken we een ontwerpschets. Na goedkeuring van het ontwerp en de prijsopgave maken we uw trouwringen in ons eigen atelier.

Trouwringen voor ieder budget

Wij maken trouwringen voor ieder budget en de prijs van een trouwring is onder andere afhankelijk van de materiaalkeuze. Ook hebben wij vele collega’s aan wie wij zaken met een gerust hart uitbesteden. Op die manier kunnen we ook klanten met een minder specifieke vraag of een kleiner budget bedienen.

Ons streven? Ieder bruidspaar een blij bruidspaar!

Wij maken een feestje van het uitkiezen van uw trouwringen en leveren met plezier een bijdrage aan uw grote dag. Ook het ophalen van de trouwringen is een heuglijk moment en gaat bij ons gepaard met een vrolijk boeketje bloemen. Ieder aankomend bruidspaar is bij ons een blij bruidspaar.

Kies voor de trouwring en de liefde van uw leven

Volgens de traditie wordt een huwelijk gesloten tussen man en vrouw. In deze moderne tijd mag iedereen die van elkaar houdt voor deze liefdesverbintenis kiezen. Geslacht en afkomst zijn minder bepalend, terwijl het kiezen voor de liefde en elkaar steeds belangrijker wordt. Zeg ‘ja’ tegen de liefde van uw leven en bezegel uw belofte met een unieke trouwring.

 

Wist u dat wij ook unieke trouwsieraden kunnen maken?

Steeds vaker kiezen dames voor speciale trouwsieraden zoals een collier, oorbellen of een armband, perfect passend bij hun trouwjurk. Wij noemen dat een bruiloftsset. Vraag ernaar in onze winkel.

Wanneer heeft u de trouwringen nodig?

Unieke trouwringen uitkiezen is een proces waarbij wij u persoonlijk begeleiden. Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een telefonische afspraak. Wij staan tot u dienst en vertellen u graag de mogelijkheden.

Goudsmit aan het werk

  Neem contact op voor meer informatie.

  Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken. We horen graag van u!

  Liever bellen of appen?

  App ons

  023-5252527

  Naam *

  Email adres *

  Onderwerp *

  Uw bericht

  * Verplicht

  0