oud goud

Goud verkopen Overveen

 

Uw goud verkopen in Overveen?  Wij hebben drie opties voor u als het om Oud Goud gaat:

1. Inkopen voor de oud goud waarde:
De waarde van uw oud goud wordt bepaalt aan de hand van de goudkoers. U krijgt direct geld voor uw oude sieraden.

2. Oud goud omsmelten en verwerken tot een nieuw gouden sieraad:
Wij kunnen voor u een gouden of zilveren sieraad ontwerpen en maken van uw eigen goud of zilver. Als u een sieraad laat maken en zelf goud inlevert, krijgt u 2x meer dan huidige goudkoers. Wij leveren edelstenen in elke vorm, maat en van de beste kwaliteit. Diamanten met of zonder certificaat leveren wij tegen de scherpe prijzen. Onze specialiteit is het ontwerpen en maken van nieuwe sieraden uit goud. Wij hebben een eigen smelterij en creëren nieuwe sieraden in ons eigen atelier.

3. In consignatie verkopen:
Heeft u nog oude ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, beeldjes en andere gouden spullen die u niet meer draagt ? En zijn deze gouden of zilveren sieraden nog zo goed als nieuw. Dan kunnen wij ze voor u verkopen. Wij verkopen gouden of zilveren occasions namelijk ook in consignatie.  Wij maken van een overeenkomst waarin wij afspreken dat wij het sieraad voor u gaan verkopen. Bij verkoop ontvangt u dan een bedrag dat aanzienlijk hoger is dan de goudprijs.

Wij staan altijd open voor vragen !
Wenst u meer informatie of wilt u vrijblijvend een afspraak maken ? Belt u ons dan op telefoonnummer 023 5252527 of vul het contactformulier in.

0