van Negatief tot positief

Ken jij ook dat gevoel, ik heb een ring liggen, maar wat moet ik er mee? De minder goede herinnering wil ik wel kwijt maar de goede wil ik bewaren. Het dilemma of je er ooit nog wat mee wil doen? Kom naar me toe en we gaan samen kijken of we het kunnen ombuigen tot iets moois

Jouw wensen en mijn ideeën hun gang laten gaan. Samen groeien naar een nieuwe creatie, die nog niemand heeft. Misschien wel aangekleed met een mooie paarse saffier uit moeder aarde gewonnen. Of bezet met een blauwe diamant ontstaan uit hitte en hoge druk. Geef de in de steek gelaten ring weer een kans zijn glans te herpakken.

Geef nieuw leven aan een oud verhaal.

Kom langs bij de enige echte………………. meedenkende goudsmid van Bloemendaal.

 

Ik ben op zoek naar in de steek gelaten ringen.

Enne ……………………………………………. daarna gaan we gewoon weer verder met vrouwen versieren!

0