Charlotte Sieraden

Ik ben goudsmid Arnold van Dodewaard en maak mooie sieraden in Bloemendaal.

Maar ik ben ook helemaal gecharmeerd van het sieradenmerk Charlotte.

Veelzijdig als het is, voor de een strak en sportief, voor de andere romantisch en met veel flair. Charlotte gebruikt alleen maar duurzame natuurlijke materialen als goud, edelstaal, palladium en zilver en alleen echte edelstenen en diamant.

Charlotte is bijzonder omdat alle elementen uitwisselbaar zijn en jijzelf door een element te wisselen een andere creatie kunt maken. Charlotte heeft voor de mannen ook verwisselbare  manchetknopen.

Laat je verbazen en kom naar ons toe om te zien wat je er mee kunt.

 

Arnold van Dodewaard de enige echte vrouwenversierder van Bloemendaal.

 

Wie wil er nou niet een date met haar, veelzijdig als ze is, de ene keer strak en sportief, de andere keer romantisch en met veel flair.

Maak kennis met haar en haar veelzijdigheid. Ze houdt alleen maar van echt en niet van namaak. Ze straalt en schittert aan je hand. Met schwung slingert ze om je hals en laat je leven.

De ene keer ingetogen zwart met spetterende spikkels, voor een ander moment zomers wit omringt door kleurige taferelen.

Wanneer je met haar uitgaat zal ze zich aanpassen aan je verlangen naar rust. Haar bruin zal zich voegen naar je warme verlangens om warmte uit te stralen. In combinatie met de roodgouden amoureuze details gelijk de ondergaande zon.)

Maar mannen, wil je niet in de problemen komen met je vrouw en schoonmoeder, laat hén dan eerst kennis maken met Charlotte.

Stuur hen naar goudsmid juwelier Arnold van Dodewaard  in Bloemendaal. Hij zorgt dat tijdens een gezellig event, Charlotte zich van haar beste kant laat zien.

Zich bloot geeft aan verlangende ogen tijdens haar show met een tintelend prikkeltje. Zij durft best haar veelzijdigheid aan hen te showen niet bang voor concurrentie. En is het vertrouwen ontstaan in zuiverheid, dan zullen de dames beamen dat ze bewonderenswaardig en veelzijdig is.

En zijn er dames die niet gestuurd willen worden door hun amoureuze mannen, dan kom je toch gewoon zelf om vrijblijvend met Charlotte kennis te maken.

Kom zelf voelen, betasten, uitproberen, hoe Charlotte voelt, samen met je vriendin of moeder.

0